Organisation

Forskningsprojektet ”Mental Health in Primary Care” (MEPRICA) kørte i 2013-2018 med forankring ved Forskningsenheden for Almen Praksis i Aarhus. Projektet var finansieret af en bevilling på 16 mio. kroner fra Lundbeckfonden som en strategisk satsning på klinisk forskning i mentale lidelser i almen praksis. Efter fem gode år med mange vigtige videnskabelige resultater er MEPRICA nedlagt, men mange af aktiviteterne fortsætter i andet regi, f.eks. ved Forskningsenheden for Almen Praksis i Aarhus og Center for Registerforskning ved Aarhus Universitet.

En samling af sundhedsvidenskabelig ekspertise

Mental Health in Primary Care (MEPRICA) er et forskningsnetværk, der samler sundhedsvidenskabelig ekspertise inden for almen medicin, psykiatri, epidemiologi, biostatistik og folkesundhed. Projektet er forankret på Aarhus Universitet og Forskningsenheden for Almen Praksis i Aarhus og støttes af Lundbeckfonden.

Professor Mogens Vestergaard fra Forskningsenheden for Almen Praksis og Institut for Folkesundhed ved Aarhus Universitet er leder af projektet.

 

 

Samarbejdspartnere

Advisory Board